Om kenneln

Bissjöskogens Kennel


Bissjöskogens Kennel startade våren 2011. Första kullen föddes 8 april 2011, efter våra egna hundar Tuva och Rajjo. Det ska bli fantastiskt kul att se vad som kan bli av denna kull. Alla valpköpare känns på förhand riktigt bra!

Tanken på en kennel startade 2007 när jag (pehr) skulle köpa min första hund av min vän Nils Andersson som hade en fantastiskt duktigt tik. Sedan att det var den finaste sociala hunden som jag träffat gjorde ju inte saken sämre! Jag var trea att välja på hane men skulle få välja som tvåa på tik. Valet blev att tinga en tik och tanken var redan då att kanske avla vidare. Om nu hon visade upp rätt kvalité. Och det har hon gjort på alla vis. Nu när min far ska ta en tik ur den nyfödda kullen är tanken där samma sak och vi ser fram emot vad framtiden har att erbjuda där.

2013 kom Benny Bäcklund med som delägare i Bissjöskogens. Benny äger en tik som är efter våran Rajjo. "Rajja" är en tik som vi önskar att man behöll själv! Fantastiskt exemplar på jämthundstik. Vi hoppas med Bennys delägarskap på en mer aktiv och framgångsrik kennel i framtiden som kommer

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.01 | 12:33

Välarbetad och trevlig sida. Hoppas det lyckades med Gunde.

...
13.01 | 21:49

Hej Peter! Ring mig om du är intresserad.

...
13.01 | 14:00

Hej

Tar gärna en valp från tuva & karo! Vars i kön hamnar man på hane respektive tiklista?

Mvh peter

...
02.05 | 09:10

Gissa om vi längtar efter lilla Selma nu!
/Matilda och Olle

...
Du gillar den här sidan