Skidkullen

Skidkullen

Sumering av Skidkullens första höst.

Toini "billan" har skällt på mycket bra under hösten! Full fart i skogen och jagar än så länge de flesta vilt... Flera älgar skjutna på stånd och många fina arbeten presteradeCool Jakprov på 61,5 poäng.

Gunde har haft en kanon höst! Flertalet älgar skjutna på stånd. 87 poäng på jaktprovCool Fler prov nästa höst då diverse saker satte stopp för fler prov. Grävling skjuten på stånd.

Sixten hade jag stora förhoppningar innan jakten då han visat gott gry innan. Tyvärr gick det trögt och skenade mycket för han. Sista månaden innan snön vart övermäktig har han jobbat på riktigt braCoolDuktig att hitta älg är han. Flera längre ståndarbeten. Kröntes med en kalv skjuten på fast stånd efter 3 timmars stånd(upptag på 2km)! Tyvärr kom det massvis med snö över en helg ägaren skulle annars startat på jaktprov.

Kalla har ståndat älg ett par gånger men inget skjutet. Längre ståndtider och lite "flyt" så ska det lossna för henne! Hoppas på nästa höst då hon visat många egenskaper(fast i upptagen osv) som kan göra henne till en riktig älgdräpare.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

08.01 | 12:33

Välarbetad och trevlig sida. Hoppas det lyckades med Gunde.

...
13.01 | 21:49

Hej Peter! Ring mig om du är intresserad.

...
13.01 | 14:00

Hej

Tar gärna en valp från tuva & karo! Vars i kön hamnar man på hane respektive tiklista?

Mvh peter

...
02.05 | 09:10

Gissa om vi längtar efter lilla Selma nu!
/Matilda och Olle

...
Du gillar den här sidan